Agenda

Agenda 2022

Het hele jaar door vinden er in het Winkelcentrum evenementen plaats.
Op dit moment zijn de volgende activiteiten gepland voor 2022:

19 februari – 26 februari

Unicorn Speurtocht!

Vanaf 19 tot 26 februari is het winkelcentrum overgenomen door eenhoorns. Kom jij ons helpen zoeken? 🦄 Haal je strippenkaart op bij Jamin, Top1Toys of Ton’s Dierenboetiek en maak kans op mooie prijzen. Alle deelnemers krijgen een diploma en iets lekkers. 

04 maart – 19 maart

Speurtocht – Zoek de Letters!

Zoek alle letters in de etalages van de deelnemende winkels. Deze vul je in op het formulier en als oplossing krijg je een zin!

16 april

Paas Plezier!

Op het middenplein in winkelcentrum Broekerveiling is op zaterdag 16 april een geweldige Paas Knutselplein!

7 mei

Moederdag Bibberspiraal

Op zaterdag 7 mei worden de moeders in Winkelcentrum Broekerveiling uitgedaagd en tegelijkertijd in het zonnetje gezet! Welke moeder weet het hoofd koel te houden.

18 mei – 21 mei 

3D Street Painting Festival

Het Dijk & Waard Street Art Festival is een creatief festival in Langedijk met 3D straattekeningen, muzikanten en jongerenkunst waar talentontwikkeling centraal staat!

4 juni

Kids Fun Festival

Voor het allerleukste kids feestje moeten je bij Winkelcentrum Broekerveiling zijn! Zo’n leuk feestje heb je nog nooit gehad! Bij Kids Fun Festival, boordevol spel en plezier, bepaal je zélf waar je aan mee wil doen.

18 juni

Vaderdag foto actie!

Doe mee met de vaderdag foto actie en maak kans op een Vaderdag pakket ter waarde van 50,-.

23 juli

Kids Fun Festival – Summer Edition

Laten we de zomervakantie vieren! Alle kinderen die van fun houden kunnen een onwijs leuke middag beleven in het winkelcentrum. Springen, spelen, kleuren, schminken en nog vele meer!

3 september

Formule 1 Parcours

De dag om te racen! 🔥 Max Verstappen gaat alles een speer dit seizoen en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven.

24 september

Sport Heroes

Op zaterdag 24 september verblijden wij bezoekers in winkelcentrum Broekerveiling met de AZ Kinderhelden Herry & Berry en een flinke dosis sportplezier.

1 oktober

Shopping Night

Natuurlijk staat een modeshow op ons middenplein, letterlijk en figuurlijk, centraal op deze gezellige avond. Alle winkeliers; van modezaken tot dierenwinkel en alles ertussen in, zullen jullie verrassen door hun producten te laten zien op de catwalk.

15 oktober

Creatieve Pannenkoeken dag

In de herfstvakantie gaan we pannenkoeken versieren met onze kleine bezoekers! De kinderen kunnen aanschuiven bij één van de verschillende picknicktafels en hier kunnen zij hun pannenkoek versieren en direct opeten.

22 oktober

Concert van 2 popkoren

Popkoor Starlight uit Sint Pancras en Popkoor Popcorn uit Heerhugowaard geven samen een concert. Ze zullen 2 sets van 6 popsongs van onder andere Anouk, U2, Amy Winehouse en Stef Bos ten gehore brengen

11 – 12  november

Amnesty boekenmarkt

Amnesty International groep Dijk en Waard organiseert op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november een tweedehands boekenmarkt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het werk van Amnesty International.

19  november

Sinterklaas Plezier

Om in de Sinterklaassfeer te komen, kunnen kinderen hun eigen jute zak pimpen. Om als een echte pietenbaas je dans moves te showen zal er ook nog een heuse tik-tok workshop gegeven worden.

25  november

Black Friday Memory

In winkelcentrum Broekerveiling hebben we op vrijdag 25 november Black Friday. Iedere bezoeker kan op vertoon van zijn kassabon meedoen aan ‘Black Friday Memory’. Heb je twee dezelfde logo’s omgedraaid? Dan ontvang je een cadeaubon van één van de deelnemende winkels uit het winkelcentrum!