Kids Fun Festival – Summer Edition 2024

Kids Fun Festival – Summer Edition!

Kids Fun Festival – summer edition 2024
Vier de start van de zomervakantie!

Datum en tijd: zaterdag 20 juli van 12:00 – 16:00 uur
Waar: Binnen bij de hoofdentree én buiten op het marktplein
Entree: Gratis

Het is weer zover! Op zaterdag 20 juli organiseert Winkelcentrum Broekerveiling weer een feestelijk Kids Fun Festival. Samen met jou vieren we graag de start van de zomervakantie! Jij komt toch ook?

 

Wat is er te doen?
Je kunt je buiten uitleven op de maar liefst 15 meter lange stormbaan, wat een pret! Klim 6 meter omhoog en glij daarna heerlijk naar beneden op de opblaasbare glijbaan. Je kunt ook je behendigheid en snelheid testen met de IPS tafel. Of met elkaar de strijd aangaan op een van de vier kinderspelen, ‘Baseball, snowball, basketbal en de ‘Big Mouth Lion’. Hoe vaak krijg jij de bal op de juiste plek? Op het disco springkussen is het een feestje met discolichten en muziek. Voor de kleintjes hebben we een apart springkussen staan zodat ook zij kunnen genieten van een leuke middag. Even uitgespeeld? Ga dan lekker zitten voor de spectaculaire goochelshow of laat een prachtige glittertattoo zetten. De goochelshow vindt binnen plaats op de volgende tijden:

Tijd show 1: 13:00-13:30
Tijd show 2: 14:00-14:30

Als kers op de taart kun je ook nog een zakje popcorn komen halen en de dorst lessen bij de waterkraam. We kijken uit naar je komst, de entree is gratis!