ETEN & DRINKEN

Cafetaria Broek op Langedijk

Smaak staat bij Cafetaria Broek op Langedijk voorop. Daarbij verliezen ze duurzaamheid niet uit het oog. Wat dacht je bijvoorbeeld van hun heerlijke burgers, gemaakt met vers gehakt van MRIJ-runderen (een duurzaam Hollands ras) of de plofkipvrije kipburger? Dat is pas écht genieten!

Meer info

Chez Frans

De kracht van Chez Frans is diversiteit. Je kunt gewoon van een snack genieten, terwijl jouw kennis meer trek heeft in bijvoorbeeld een van de overheerlijke hoofdgerechten of een van de gezonde maaltijdsalades. Ook voor heerlijk Italiaans schepijs ben je hier aan het juiste adres.

Meer info

Piet Kerssens

Bakker Piet Kerssens in Winkelcentrum Broekerveiling is met recht een échte bakker! Specialist in vers brood, banket, koek, gebak en taarten.

Meer info

Afslag 43

Wij, Afslag 43, weten als geen ander waar we over praten als het gaat om de hoogwaardige kwaliteit en de versheid van onze producten. Wij zijn dé groenten- en fruit speciaalzaak van de omgeving en tevens al jaren een begrip in Broek op Langedijk.

Meer info

Van Streek kaas & delicatessen

Van Streek kaas & delicatessen, met vanaf maart 2019 onze 2e vestiging in winkelcentrum Broekerveiling. Wij zijn een delicatessenwinkel die zich met name richt op de verkoop van binnenlandse en buitenlandse kaas.

Meer info

Jamin

Lekker, Kwaliteit, Trendy en Verwennen daar staat Jamin voor. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij ons slaag je altijd. Ons ware snoepparadijs biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek en noten vindt.

Meer info

Slagerij Jilles Kramer

Sinds 2003 zit Slagerij Jilles Kramer in het winkelcentrum van Broek op Langedijk. Samen met diverse medewerkers staan Jilles en Martine Krame in de winkel voor u klaar met heerlijke vleesspecialiteiten.

Meer info