Chez Frans

Chez Frans

Op 1 april 1995 zijn wij, Jeannette en Dick, begonnen met onze dagzaak Chez Frans in winkelcentrum Broekerveiling. Na inmiddels wel vier verbouwingen en kleinere ingrepen staan we nog steeds achter deze stap. We streven ernaar om de producten iedere keer weer te verbeteren en werken zo vers mogelijk.

In 2007 zijn wij gestart met fairtrade PURO koffie. Een heerlijke en eerlijke koffie die er voor zorgt dat wij de lekkerste espresso of welke specialiteit dan ook voor u kunnen bereiden. Uiteraard stomen wij onze melk zelf op zodat u verzekerd bent van een echte Italiaanse cappuccino.

Onze kracht is diversiteit. U kunt gewoon van een snack genieten, terwijl uw kennis meer trek heeft in bijvoorbeeld één van onze overheerlijke hoofdgerechten of één van de gezonde maaltijdsalades. U kunt gezellig lunchen onder het genot van diverse luxe broodjes of lekkere sandwiches. Baquette, meergranen Boucheron, Italiaanse bol of zachte bolletjes, alles wordt de gehele dag afgebakken. Luxe beleg van carpaccio, zalm, tonijn, geitenkaas, wokgerechten of gewoon lekkere Alkmaersche oude kaas, alles is vers en gezond.

Sinds maart 2014 zijn wij met onze ijswinkel overgestapt op het nieuwe ijs concept “Ci Vediamo”. In onze ijswinkel verkopen wij 18 verschillende smaken vers ambachtelijk schepijs.

Wij en onze medewerkers hopen u snel te zien in de lunchroom van Chez Frans of bij onze ijswinkel om één van de heerlijke smaken te proeven.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:Gesloten

Contact

info@chezfrans.nl

Marktplein 25