Winkelverhuur

Winkelverhuur

Winkelcentrum Broekerveiling is een goedlopend, overdekt winkelcentrum in Langedijk, een satelliet gemeente centraal tussen Alkmaar en Heerhugowaard. Het Winkelcentrum heeft een strategische ligging tussen Alkmaar en Heerhugowaard met een uitstekende infrastructuur, gevarieerd winkelaanbod met meer dan 40 winkels, volledig gratis parkeren en ligt zowel nabij de grootste Karwei bouwmarkt van Nederland als een grote meubelboulevard van 12.000m2.

Door intensieve samenwerking verbinden we de klantenstromen uit verschillende winkelgebieden, waardoor de regiofunctie van Langedijk erg sterk is. De strategische ligging van het Winkelcentrum in combinatie met het steeds grotere winkelaanbod en een ruim aanbod van gratis parkeervoorzieningen, zorgt ervoor dat er steeds meer bezoekers naar het Winkelcentrum komen.

Bekijk hier de plattegrond van het Winkelcentrum.

Uitbreiding

Vanwege een verdere uitbreiding van 4.000 m2 zijn wij op zoek naar onderscheidende winkelformules met gemotiveerde en enthousiaste ondernemers om de diversiteit en aantrekkingskracht naar het Winkelcentrum verder te vergroten. De aanwezigheid van 3 parkeerterreinen en een groot parkeerdek op het centrum zorgen ervoor dat er (bijna) altijd voldoende ruimte is voor alle bezoekers.

Heeft u interesse in een winkelruimte? Graag horen wij hoeveel m2 uw winkelconcept nodig heeft, zodat wij u een passende ruimte kunnen aanbieden.

Voor meer informatie:

E-mail (voorkeur): info@winkelverhuur.com
Telefoon: 0226 331036