Slagerij Jilles Kramer

Sinds 2003 zit Slagerij Jilles Kramer in het winkelcentrum van Broek op Langedijk. Samen met diverse medewerkers staan Jilles en Martine Kramer in de winkel voor u klaar met heerlijke vleesspecialiteiten. “Een heerlijke winkel met goed winkelpubliek en een fijn team medewerkers. Er is natuurlijk altijd “werk aan de winkel”. Met verse producten en het leveren van topkwaliteit, rollen we van de kerstdrukte naar de paastijd, de bbqtijd weer in! Heerlijk, altijd reuring in de slagerij!”

De producten waarvoor u echt naar de winkel moet komen zijn uiteraard onze eigengemaakte worsten, grillworst & metworst! Ook de Filet Americain, de Kogelbiefstuk, de Keurslagers Special en de Slagers Achterham behoort tot de top van het assortiment.

Ook voor onze maaltijden kunt u prima naar onze winkel komen, wat dacht u van kant en klare macaroni, een gebraden gehaktbal, Italiaanse lasagne of eigenlijk de best verkochte maaltijd: Japanse Bami, dit is bami met Japans flintergrillvlees, erg lekker!

In de broodjeshoek beleggen wij voor u een heerlijke pistolet. Een pistolet Carpaccio en een pistolet Filet Speciaal zijn twee van de vele mogelijkheden. En het mag gezegd worden, de prijs is prima en de kwaliteit uiteraard ook!

Net ff meer, net ff lekkerder, net ff origineler! Een stamppottenbuffet, een Italiaans buffet, een Oosters buffet, met soep, of zonder soep, de mogelijkheden zijn oneindig. Daarom overleggen we graag wat de wensen zijn en doen daarna een voorstel met daarbij de prijzen.

Tot slot nog één specialiteit van slagerij Jilles Kramer, de gourmet schotels. Gezellig gourmetten met het gezin of vrienden. En wilt u eens echt culinair uitpakken, kiest u dan eens de luxe gourmetschotel!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.00
Dinsdag:08.30 - 18.00
Woensdag:08.30 - 18.00
Donderdag:08.30 - 21.00
Vrijdag:08.30 - 18.00
Zaterdag:08.30 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 312 618

Marktplein 7