Jilles Kramer Groente & Vlees

Sinds 2003 zit Slagerij Jilles Kramer in het winkelcentrum van Broek op Langedijk. Onlangs is de verswinkel Afslag 43, dé groenten- en fruit speciaalzaak, overgenomen door de Slagerij. Onder één dak vind je nu hoogwaardige kwaliteit van een groente,- fruit,- en vleesspecialiteiten. Samen met diverse medewerkers staan Jilles en Martine Kramer in de winkel voor u klaar met al deze mooie versproducten! “Een heerlijke winkel met goed winkelpubliek en een fijn team medewerkers. Er is natuurlijk altijd “werk aan de winkel”. Met verse producten en het leveren van topkwaliteit, rollen we van de kerstdrukte naar de paastijd, de bbqtijd weer in! Heerlijk, altijd reuring bij 'Jilles Kramer Groente & Vlees!

De producten waarvoor u echt naar de winkel moet komen zijn uiteraard onze eigengemaakte worsten, grillworst & metworst! Ook de Filet Americain, de Kogelbiefstuk, de Keurslagers Special en de Slagers Achterham behoort tot de top van het assortiment. Maar ook op gebied van groente en fruit hebben wij de beste producten van dat moment, zoals lekkere zoete aardbeien in juni en bloemkool en boerenkool in januari. Dit doen wij jaar in jaar uit, elke dag weer. Naast het ruime assortiment aan aardappelen, groente en fruit, bieden wij ook diverse andere producten aan. Zo hebben wij verschillende soorten rauwkost, kant-en-klaarmaaltijden en vruchtensappen.

Ook voor onze maaltijden kunt u prima naar onze winkel komen, wat dacht u van kant en klare macaroni, een gebraden gehaktbal, Italiaanse lasagne of eigenlijk de best verkochte maaltijd: Japanse Bami, dit is bami met Japans flintergrillvlees, erg lekker! In de broodjeshoek beleggen wij voor u een heerlijke pistolet. Een pistolet Carpaccio en een pistolet Filet Speciaal zijn twee van de vele mogelijkheden. En het mag gezegd worden, de prijs is prima en de kwaliteit uiteraard ook! Net ff meer, net ff lekkerder, net ff origineler! Een stamppottenbuffet, een Italiaans buffet, een Oosters buffet, met soep, of zonder soep, de mogelijkheden zijn oneindig. Daarom overleggen we graag wat de wensen zijn en doen daarna een voorstel met daarbij de prijzen.

Tot slot nog één specialiteit van 'Jilles Kramer Groente & Vlees', de gourmet schotels. Gezellig gourmetten met het gezin of vrienden. En wilt u eens echt culinair uitpakken, kiest u dan eens de luxe gourmetschotel!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.00
Dinsdag:08.30 - 18.00
Woensdag:08.30 - 18.00
Donderdag:08.30 - 21.00
Vrijdag:08.30 - 18.00
Zaterdag:08.30 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 312 618

Marktplein 7