Jamin

Lekker, Kwaliteit, Trendy en Verwennen daar staat Jamin voor. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij ons slaag je altijd. Ons ware snoepparadijs biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek en noten vind. Wij zijn niet voor niets al 135 jaar de zoetwaren specialist van Nederland. Beleving en een bijzonder assortiment dat nergens anders te vinden is, daar draait het om in de Jamin winkels.

De consument, en met name de jongeren, weten Jamin weer te vinden. Maar dat is niet zo gek. Bij ons is namelijk alles mogelijk, stel zelf je puntzak snoep samen of mix je eigen smaak ijs met de Twizzl. Ook bieden we een assortiment aan om lekker thuis te bakken. Zo maak je met de producten van Jamin de lekkerste taarten, cupcakes, cakepops, whoopies en andere creaties.

Onze medewerkers zijn we het hele jaar druk om altijd weer het lekkerste en leukste snoep te vinden. Daarbij reizen ze de wereld over op zoek naar nieuwe, speciale en verrassende producten. Internationale producten uit Amerika, Japan of andere landen en spectaculaire nieuwe concepten dragen hier aan bij. Uiteraard is ook het bekende Jamin assortiment, zoals het schepsnoep met wel 300 verschillende smaken, in elke winkel vertegenwoordigd.

De verleidelijkste winkel van Nederland biedt momenten van plezier voor haar bezoekers, die zichzelf of anderen willen verwennen. De oorsprong van ons merk, de grote naamsbekendheid en de juiste samenstelling van het assortiment en kwaliteit onderscheiden ons van alle anderen.

Kom snel eens langs bij de Jamin in Winkelcentrum Broekerveiling en beleef het zelf. De lekkerste snoep, chocolade en de mooiste cadeau’s en verwennerijen. Wij zijn te vinden op marktplein 93.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:10.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 314 816

Marktplein 93