Cafetaria BOL

Cafetaria Broek op Langedijk staat voor ├ęcht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De kernwaarden van Cafetaria Bol zijn daar heel duidelijk in: duurzaamheid, bijzonder lekker, smaakvol, met zorg bereid en uit het seizoen. Onze producten zijn net even anders en daardoor bijzonder lekker.

Smaak staat bij ons voorop. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze heerlijke burgers, gemaakt met vers gehakt van MRIJ-runderen (een duurzaam Hollands ras) of onze plofkipvrije kipburger? Dat is pas ├ęcht genieten!

Friet, of patat zoals je wilt. Bijna iedereen is er gek op. Maar, de ene friet is de andere niet. Neem nou die van ons. Gemaakt van de heerlijke Hollandse agria aardappel. Vol van smaak en lekker dik gesneden. 12 mm om precies te zijn. Want goeie friet, daar moet je echt je tanden in kunnen zetten.

Onze friet smaakt naar aardappel. Dat lijkt misschien geen nieuws, maar uit eigen onderzoek blijkt dat de meeste friet zijn aardappelsmaak verloren is. Zonde, want aardappels, en in het bijzonder frietjes zijn heerlijk.

Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Cafetaria Broek op Langedijk. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils.

Wij nodigen je van harte uit op Broekerplein 11 (aan de buitenzijde van het winkelcentrum, aan de noordzijde)!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:12.00 - 20.00
Dinsdag:12.00 - 20.00
Woensdag:12.00 - 20.00
Donderdag:12.00 - 21.00
Vrijdag:11.00 - 21.00
Zaterdag:12.00 - 21.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 - 756 767

Broekerplein 11