3D Street Painting Festival

– 3D Street Painting Festival – Dijk & Waard 18 t/m 21 mei 2022

Welkom bij de 1e editie van het  3D Street Painting Festival Dijk & Waard. Dit festival wordt georganiseerd vanuit Artquake, Maureen Kolhoff Art en het Start Dijk & Waard Fonds om de samenvoeging van gemeente Heerhugowaard en Langedijk, naar de gemeente Dijk & Waard te vieren. Op vijf verschillende locaties, waaronder Winkelcentrum Broekerveiling en Profijt Meubel Broek op Langedijk zullen 3D Street Paintings gemaakt worden. Verder vinden er optredens plaats van jonge, lokale muzikanten in Winkelcentrum Broekerveiling.

Woensdag 18 mei: 10.00 – 17.00 uur

De kunstenaars gaan vandaag beginnen met het opzetten van de schets.

Locaties:
– Profijt Meubel, ingang
-Winkelcentrum Broekerveiling, hoofdingang

Donderdag 19 mei: 10.00 – 17.00 uur

De kunstenaars gaan verder met hun 3D street paintings. Zeker leuk om een kijkje te nemen en te zien hoe het kunstwerk ontstaat.

Vrijdag 20 mei: 10.00 – 17.00 uur

De meeste kunstenaars zullen hun kunstwerk vandaag afmaken/ bijna klaar krijgen. Leuk om te kijken hoe de kunstwerken gevorderd zijn en een praatje te maken.

Zaterdag 21 mei: 10:00 – 16:00 uur

De kunstenaars hebben tot circa 12:00 uur om hun kunstwerken af te maken. Daarna gaan de hekken weg en kan het publiek op de werken gaan poseren.

10.00 – 12.00 Kunstwerken worden afgerond.
Vanaf 12.00 uur: Hekken gaan weg, publiek kan op de werken poseren.

Optredens van jonge, lokale muzikanten en dansers van 11:00-12:30 uur in winkelcentrum Broekerveiling

Voor meer informatie kijk op: https://www.art-quake.com/3dstreetpaintingfestivaldijkenwaard
of lees dit leuke artikel op Rodi.nl.

Doe mee aan de foto wedstrijd!

Het leuke van een 3D Street Painting is dat je op het werk mag staan. Wij zijn heel benieuwd hoe jullie op de kunstwerken gaan poseren! Doe mee door Artquake te volgen en je foto op social media te plaatsen en gebruik #artquake.westfriesland voor Instagram of #artquake voor Facebook.

De leukste, meest originele en creatieve foto’s winnen leuke prijzen! Zet je foto online vóór 25 juni. De winnaars zullen eind juni bekend gemaakt worden.