Shopping Night

Shopping night – met Danny Froger én Mari van de Ven! 🤩

MODESHOW
Natuurlijk staat een modeshow op ons middenplein, letterlijk en figuurlijk, centraal op deze gezellige avond. Alle winkeliers; van modezaken tot dierenwinkel en alles ertussen in, zullen jullie verrassen door hun producten te laten zien op de catwalk. Aan muzikale aankleding geen gebrek, de presentatrice van de modeshow zal tussendoor zorgen voor een spetterend optreden! Daarnaast staan de lokale dansverenigingen te trappelen om hun ‘moves’ aan het publiek in de Broekerveiling te laten zien. Een mobiele dj loopt door het winkelcentrum om iedereen aan het dansen te krijgen.

MAKE-OVER
Heb je altijd al mee willen doen aan een make-over? Dat kan! Je kunt elkaar opgeven om kans te maken op een make-over ter waarde van €200,-. Er worden drie winnaars gekozen. Wie weet schitter jij straks op de catwalk, om het eind-resultaat te laten zien!  Houd onze Facebook & Instagram in de gaten om mee te doen aan deze actie. 

FOOD & BEVERAGEPLEIN
Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: hapjes en drankjes kun je vinden op het Food & Beverageplein. Daar kun je kennis maken met de diverse winkeliers die klaar staan met hun zelfgemaakte proeverijen en andere lekkernijen.

VOOR DE KIDS
Uiteraard is er ook aan de jonge shoppers gedacht. 😉 Voor de kids is er een knutselplein, met een schminkster, een toffe speurtocht door het winkelcentrum én… een gratis suikerspin om het af te maken. Kom jij ook? 

GOUDEN ENVELOPPEN
Heb je iets gekocht op de Shopping Night van minimaal tien euro? Bewaar dan je bon en spreek de twee rolschaatsende dames aan. Als je de kassabon laat zien mag je een gouden envelop uitkiezen. Win jij een van de cadeaubonnen? Het is zeker de moeite waard om het te proberen! Om de avond af te maken zal er een heuse verrassingsact naar de Broekerveiling komen. Houd onze social media in de gaten voor meer informatie. Tot ziens op zaterdag 1 oktober vanaf 17.00 uur in Winkelcentrum Broekerveiling!

TIMETABLE

17.00 – 17.30 | Opening + optreden zanger(es)

17.30 – 18.00 | Optreden Dansschool / optreden zanger(es)

18.00 – 18.30 | Modeshow

18.30 – 19.00 | Danny Froger

19.00 – 19.30 | Achtergrond muziek / optreden dansschool

19.30 – 20.00 | Mari vd Ven/ modeshow

20.00 – 20.30 | Optreden dansschool / optreden zanger(es)