Shopping Night 2023

Shopping Night 2023: Een avond vol vermaak en spektakel!

Op 30 september verwelkomen wij je graag bij het bruisende Shopping Night-evenement in ons winkelcentrum van 17:00 – 21:00! Deze onvergetelijke avond staat bol van diverse activiteiten en entertainment om jou een geweldige tijd te bezorgen.

Bereid je voor op een modeshow waar nog lang over zal worden gepraat! We laten niet alleen de modewinkels schitteren maar ook andere ondernemers zoals slagers, bakkers en bloemisten. Ook zullen er diverse dansscholen het podium opvrolijken met hun optredens en talenten.

Dit jaar kiezen we voor een lokale artiest die de avond extra bijzonder zal maken met een spetterend optreden namelijk.. Bernard Karsten. Swing, zing en dans gezellig met ons mee.

MAKE-OVER
We hebben een super leuke actie voor je klaarstaan: een betoverende make-over actie, ter waarde van maar liefst €200,-! Laat onze experts je transformeren en straal als nooit tevoren. Ken je iemand die je graag in het zonnetje wilt zetten, een moeilijke tijd achter de rug heeft of compleet wilt verrassen met een nieuwe look? Houd onze Facebook & Instagram in de gaten om mee te doen aan deze actie. 

FOOD & BEVERAGEPLEIN
Proef de smaken van Broekerveiling. We zullen een supergezellig food and beverage plein creëren in Ibiza style! Laat je inspireren door de heerlijke smaken of geniet van de live muziek op ons terras.

VOOR DE KIDS
Laat je betoveren in ons kinderparadijs! Kom gezellig zitten bij onze favoriete prinses en luister aandachtig naar de leukste sprookjes verhalen. Er zal ook een popcorn kraam staan voor een lekker tussendoortje en laat je schminken bij de schminkstand.

STRIKE A POSE!
Natuurlijk kan een leuke foto actie niet ontbreken tijdens de Shopping Night! We hebben een mega green screen waarbij je een leuke foto kan maken waardoor het lijkt alsof je op de catwalk staat!

WIN WIN WIN!
Voor bezoekers van 18 jaar en ouder hebben we een spannende actie! Bij binnenkomst ontvang je een lootje waarmee je kans maakt op geweldige Broekerveiling cadeaubonnen variërend van €50 tot maar liefst €450,- . De prijzen worden verloot op de volgende specifieke tijdstippen: 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, en 20:30.

Dit is niet alles, want er is nog veel meer te beleven tijdens de Shopping Night. Kom gezellig langs en beleef het in winkelcentrum Broekerveiling.