Zeeman

Waar mogen onze klanten op rekenen? Zeeman is GOEDkoop. Een koopjesparadijs. Dat is de basis. Maar er is meer. Want er zijn vele redenen om te kiezen voor Zeeman en regelmatig naar onze winkels te komen…

We bieden de laagst mogelijke prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Vandaar de hoofdletters in GOEDkoop. We spelen snel en alert in op de veranderende behoefte van de klant. Want de klant staat centraal. We verrassen onze klanten steeds opnieuw met nieuwe, kwalitatieve producten.

We besparen op veel, maar niet op onze service. We zijn klantvriendelijk en helpen je graag. En we doen niet moeilijk over ruilen.

Sinds onze oprichting in 1967 nemen we onze verantwoordelijkheid. We geloven in duurzame samenwerking. Samen met onze leveranciers zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden. Niet zo nu en dan, maar elke dag opnieuw. We kennen de fabrikanten die voor ons werken. Met sommige gespecialiseerde leveranciers werken we al meer dan 30 jaar samen. Zonder tussenpersonen. Onze voorwaarden zijn duidelijk: geen kinderarbeid, veilige werkplekken, normale werkweken en eerlijke lonen. We bezoeken onze fabrieken regelmatig om de productieketen te controleren. Als er niet wordt gewerkt op de manier die we hebben afgesproken, helpen we bij het zoeken naar een oplossing.

We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. In onze winkels vind je geen producten met overbodige, dure verpakkingen. Dat is beter voor het milieu en beter voor de prijs. Om het plastic afval te beperken, kwamen wij met de statiegeldtas. Uiteindelijk is nul plastic tassen ons doel.

Maar hoe doen we dat dan? De laagste prijs én een goede kwaliteit. Dat is eigenlijk heel simpel gezegd, door alles eenvoudig te houden. We beginnen met een slim ontwerp. Daarna gaan we het maken. Van goede materialen. En in grote aantallen. Bij fabrieken die we goed kennen. Zo weten we zeker dat alles verantwoord gemaakt is. Zo eenvoudig kan het zijn.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

088 – 007 0613

Marktplein 105

Click & Collect

Wij bieden Click&Collect! Je kunt telefonisch bij ons bestellen en het 4 uur later ophalen.