Vomar

Vomar Voordeelmarkt is een echt familiebedrijf. De grondlegger van Vomar Voordeelmarkt, de heer C.A. Zwanenburg, begon ooit aan de Trompstraat in IJmuiden een kleine kruidenierszaak. De winkel was toen een echte buurtwinkel. Niet veel later besloot de familie Zwanenburg het bedrijf te verhuizen naar de Lange Nieuwstraat.

De Vomar-formule, in 1968 bedacht door de heer C. Zwanenburg en zijn zoon Cees, is zowel eenvoudig als briljant te noemen. Namelijk: altijd groot inkopen zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. En zeker niet onbelangrijk: de klant iedere keer weer laten profiteren van het volumevoordeel dat hierdoor ontstaat. Dit is de grondgedachte die tot op de dag van vandaag de rode draad vormt voor de succesformule. Ook 45 jaar na het openen van de eerste winkel in IJmuiden.

Deze gedachte zit stevig verankerd binnen de totale organisatie en mag gezien worden als onze bedrijfscultuur. ‘Voordeel en kwaliteit bieden voor onze klanten’ is de constante factor waarop beslissingen binnen Vomar Voordeelmarkt genomen worden. Dat geldt letterlijk voor iedere afdeling binnen het bedrijf. Of we het nu hebben over de medewerkers op het hoofdkantoor, onze slagers in de ambachtelijke slagerij of de bakkers in onze eigen warme bakkerij. De Vomar Voordeelmarkt-mentaliteit zit er ook bij onze medewerkers op de winkelvloer stevig in. Dat zijn de mensen die u iedere dag weer tegenkomt en die u met plezier helpen bij al uw vragen en wensen. Kortom, iedereen die bij Vomar Voordeelmarkt werkt heeft maar één doel voor ogen: onze klanten kwaliteit en voordeel bieden!

Nu hebben wij 64 winkels binnen de driehoek Den Helder, Noordwijk, Almere en Utrecht, werken er in totaal ruim 5000 zeer gemotiveerde mensen en bezoeken meer dan 750.000 klanten wekelijks onze winkels. Een verdere groei zit er zonder meer in, want steeds meer klanten ontdekken iedere dag weer opnieuw de vele voordelen van Vomar Voordeelmarkt.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:07.30 - 20.00
Dinsdag:07.30 - 20.00
Woensdag:07.30 - 20.00
Donderdag:07.30 - 21.00
Vrijdag:07.30 - 21.00
Zaterdag:07.30 - 20.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 316 864

Marktplein 3