Shoeby

Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment. Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.

Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jilly, Jill en Mitch ontwikkeld. Opererend in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar.

Letterlijk, want onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij, goed bereikbaar en altijd in de buurt. De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis. De medewerkers functioneren vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends!

Natuurlijk bieden we een trendy en goed geprijsde collectie, maar Shoeby onderscheidt zich vooral door extreem veel aandacht voor de klant en verbluffend veel service. Zo willen we van elke klant een ware fan maken. Of het nu in de winkel is, online of daarbuiten, wij gaan altijd een stapje verder!

Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan de Shoeby filialen een nieuwe beleving. Daarom bent u ook bij onze winkel in Winkelcentrum Broekerveiling van harte welkom!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:10.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 341 777

Marktplein 69