Pearle Opticiens

“Je leven lang goed zien”, dát is de missie van Pearle Opticiens. Deskundigheid, vakbekwaamheid en service stroomt door de aderen van onze medewerkers. Het zijn de drie pijlers waarop onze organisatie gebouwd is en die wij in onze keuzes keer op keer voorop stellen. Met als doel een leven lang goed zien voor iedereen.

Naast brillen en contactlenzen kunt u bij ons terecht voor zonnebrillen op sterkte én zonnebrillen zonder sterkte. U kiest uit een ruim assortiment en kunt altijd terecht bij ons terecht voor een gratis oogmeting of deskundig advies. Van modieuze klassiekers tot de laatste trends: u vindt gegarandeerd de zonnebril die u zoekt. Ons assortiment bestaat uit diverse merkzonnebrillen. Kies bijvoorbeeld een zonnebril van het populaire merk Ray-Ban of ga voor een trendy montuur van Carrera, of Polaroid.

De brillenwinkel gaat met de tijd mee. Je kunt altijd kiezen uit vele trendy monturen, maar er is ook een ruime keuze in meer tijdloze brillen. Daarnaast verandert het assortiment constant; de kans dat je iemand tegenkomt met de zelfde bril is dus klein.

Onze klanten krijgen bij elke Pearle opticien professioneel advies, een deskundige oogmeting en goede zorg voor de ogen en dat al 50 jaar. Dat heeft Pearle tot de grootste optiekketen van Nederland gemaakt.

Bij ons bent u er zeker van dat een volledig gediplomeerd opticien uw oogmeting uitvoert. Deze uitgebreide, deskundige oogmeting is heel belangrijk, want uw ogen zijn uniek en kwetsbaar. Bovendien draagt Pearle het keurmerk van het Keurmerkinstituut. Zo weet u tenminste zeker dat uw ogen op een betrouwbare en deskundige manier worden gemeten.

Wil u meer informatie of online een afspraak maken? Bezoek onze website!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 341 762

Marktplein 55