Livera

Bent u op zoek naar een mooi lingeriesetje, een leuke bikini, een lekkere pyjama of een sportBH? Livera biedt u een moderne collectie lingerie waarin u gezien mag worden! Naast de toonaangevende merken vindt u bij ons een sterk eigen merk voor een goede prijs. Voor een deskundig advies bent u natuurlijk ook aan het juiste adres bij de lingeriewinkel van Broek op Langedijk.

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Live life, love Livera. Dat is het motto van dé lingeriespeciaalzaak van Nederland. Met ruim 100 winkels en een online shop, zijn wij al 40 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden.

Livera biedt een trendy en wisselende collectie in lingerie, nacht- en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende a-merken van Esprit, Sloggi, Felina, for Girlz, Chantelle, Passionata, Rebelle, Rosa Faia, Ten Cate, Triumph, Lisca, Dyanne, Sapph, Maidenform, Beachlife, Pastunette en Tweka. Daarnaast heeft Livera het hele jaar door een mooie basiscollectie. Bekijk een preview van onze collectie op de website.

Kom eens langs in ons filiaal bij Winkelcentrum Broekerveiling! Hier staat een team van enthousiaste dames met hart voor lingerie klaar en geven je persoonlijke aandacht en advies op maat. Of u kunt zelf op uw gemak rondkijken. Bij ons staan uw wensen voorop. Tot ziens!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:10.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 312 015

Marktplein 91