Kruidvat

Wie kent Kruidvat niet? Bij deze voordeeldrogist winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Kruidvat is groot geworden met de combinatie van lage prijzen en een aantrekkelijk en verrassend assortiment. Onder het motto “steeds verrassend, altijd voordelig” is de winkel inmiddels de onbetwiste marktleider binnen de drogisterijbranche geworden.

De Kruidvat-voordeeldrogisterijen voeren een compleet assortiment traditionele drogisterijartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, waarbij een belangrijke plaats wordt ingenomen door de eigen merk artikelen.

Kruidvat heeft een eigen merk ontwikkeld om de consument nog meer voordeel te bieden. Dit zijn producten met een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Onder het eigen merk wordt een grote hoeveelheid artikelen aangeboden.

Als voordeeldrogist brengen wij health & beauty dichter bij de consument. Wij bieden een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. En een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals cd’s, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Dit assortiment wordt aangevuld met spraakmakende aanbiedingen (zoals treinkaartjes en hotelvouchers). Alle producten combineren een goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs.

In 2017 is de winkel in Winkelcetrum Broekerveiling uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat van Nederland’ van alle ruim 1.100 in het land. Winkelmanager Angela Slisser is super blij: “Dit is fantastisch nieuws! Ons team is zeer enthousiast en betrokken, we zetten ons iedere dag voor 100 procent in. Ik ben ontzettend trots op dit resultaat en wat we samen hebben bereikt.”

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:8.30- 18.00
Dinsdag:08.30 - 18.00
Woensdag:08.30 - 18.00
Donderdag:08.30 - 21.00
Vrijdag:08.30 - 18.00
Zaterdag:08.30 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0318 – 798 000

Marktplein 61