Intercity

Intercity Boutiques staat voor vrouwelijk, warm en stoer. Zij is er voor de klant om haar te inspireren en haar een positief gevoel te geven. Want zij is een optimistische vrouw die graag haar eigen karakter tot recht laat komen. De collecties van Intercity Boutiques is er voor iedere moment van de dag. Heeft u dat warme en positieve gevoel aan uw aankoop over gehouden, dan is het voor ons geslaagd!

Dit optimistische en vrouwlijke gevoel is niet alleen terug te vinden in onze kledingcollecties van o.a. Vero Moda ONLY, Vila, Pieces en Ltb; maar ook in de schoenen- en accessoirescollectie. De schoenencollectie bestaat uit topmerken als Pieces, Vero Moda en Maruti. Onze accessoires collectie bestaat uit tassen, riemen, sjaals en kettingen.

In 1987 werd damesmodezaak Intercity opgericht te Egmond aan Zee. Onze winkel werd een succes! We kregen veel positieve reacties, en zijn daarom verder uitgebreid. Wat begon met één winkel, is momenteel gegroeid tot twaalf Boutiques verspreid over Noord-Holland. En dat is niet alles, want we hebben ook nog een webshop. Neem hier ook eens een kijkje op!

Dagelijks worden de Boutiques en online shop gevuld met de nieuwste mode items. Dit varieert van geklede tops tot stoere jeans en van comfortabele basics tot hippe accessoires.

We staan iedere dag weer voor u klaar om uw gewenste outfit voor u samen te stellen en u te inspireren met de nieuwste collecties! Wij verwelkomen u graag in onze boutique in winkelcentrum Broekerveiling! (Marktplein 37)

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 21:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:gesloten

Contact

0727 – 600 023

Marktplein 37