Het Goede Boek

Het Goede Boek, een boekwinkel gebaseerd op een christelijke inslag

Zoekt u een bijbel, een liedboek, een mooie wenskaart of bijvoorbeeld een doopcadeautje. Kom dan eens langs bij Het Goede Boek. In onze winkel verkopen wij bijbels, boeken, muziek, kaarten en cadeauartikelen, gebaseerd op een christelijke inslag. Sinds 1992 zijn wij gevestigd in Winkelcentrum Broekerveiling en u vindt ons recht tegenover de hoofdingang.

Op boekengebied heeft Het Goede Boek veel interessants te bieden. De winkel bestaat onder andere uit een ruim assortiment bijbels en kinderbijbels, romans, dichtbundels, dagboeken, geloofsopbouwende boeken en kinderboeken. Ook voor een passend geschenk bent u bij Het Goede Boek op de juiste plaats. We hebben een gevarieerd assortiment aan sieraden, beeldjes, wandborden en andere huisdecoratie, geschenkboekjes, kaarsen en wenskaarten waarin het dagelijks leven wordt verwoord. Daarnaast hebben we een kleine collectie christelijke muziek en films met een christelijke inslag; zoals verfilmde bijbelverhalen, speelfilms en documentaires met een christelijke boodschap.

Voor de winkel hebben we diverse kaartenmolens met algemene, maar juist ook heel bijzondere kaarten.

In onze sfeervolle winkel kunt u in alle rust uw keuze maken. Heeft u een vraag of wilt u advies? De medewerkers van Het Goede Boek helpen u natuurlijk graag! We helpen iedere klant persoonlijk in de zoektocht naar de gepaste materialen. Is het boek, de cd of dvd niet bij ons in de winkel? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor u bestellen.

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze winkel.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 21:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 340 500

Marktplein 87