Hema

Bij het warenhuis HEMA kunt u terecht voor een breed assortiment bijzondere en simpele producten. Van kleding en beauty producten tot en met vrije tijd en kantoorartikelen. En dit allemaal met een duidelijk doel: het dagelijks leven leuken en makkelijker maken. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

Al voordat het woord ‘huismerk’ werd uitgevonden, maakte HEMA alle artikelen al zelf, met een geheel eigen stijl. Daarin zie je altijd één ding terug: 100% bijzondere eenvoud. Dat zit in de genen, van winkelvloer en distributiecentrum tot hoofdkantoor. Bij alles wat HEMA doet, denkt en wil, draait het dáárom. Gewone dingen bijzonder maken. “Dat maakt ons bijzonder en toch zo gewoon.”

Wij geloven in het plezier van kleine dingen en ontwerpen daarom alles zelf. Zodat je in elk artikel die typische stijl herkent: eigentijds, fris, nuchter én gebruiksvriendelijk, met een ondertoon van zelfrelativering en optimisme. Zelfs de meest dagelijkse dingen zien er bijzonder uit. Omdat gewoon zo mooi kan zijn.

Om het jou nóg makkelijker te maken, worden alleen de beste basisartikelen gekozen en zelf getest, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Dat geldt voor de bekende HEMA helden én voor alle nieuwe producten en diensten waarmee HEMA blijft verrassen. Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog beter, leuker en mooier kunnen worden. Met altijd weer die verrassend lage prijs. Die spreekt voor zich. Net als de service: bevalt een product niet, dan krijg je je geld terug. Zonder discussie.

Kom eens langs in onze winkel en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:09.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 340 996

Marktplein 59