Eyewish Opticiens

Heeft u het gevoel dat uw zicht verslechtert of bent u gewoon benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? Kom dan naar Eye Wish Opticiens voor een oogmeting, wij hebben voor iedereen de juiste zichtoplossing. Voor een oogmeting, brillen, zonnebrillen of contactlenzen helpen onze deskundigen u graag verder.

Uw bril is een persoonlijk visitekaartje. Daarom wilt u een bril die goed bij u past. Daar zorgen we graag voor bij Eye Wish Opticiens. Met persoonlijk stijladvies van onze stylisten. Dat is advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend is. De stylist neemt uitgebreid de tijd uw gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen. Samen gaat u op zoek naar de juiste bril.

Eye Wish Opticiens heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk Eye Wish als wereldwijd bekend merken als Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn zuurstofdoorlatend. Dit maakt ze zeer comfortabel en het zorgt ervoor dat u geen last van droge ogen krijgt. Wilt u weten welke lenzen het beste bij uw ogen en uw wensen passen, loop dan eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt voor een uitgebreide oogmeting.

We zijn erg blij en trots dat Eye Wish Opticiens als beste is beoordeeld op: deskundigheid, klantvriendelijk personeel en service. Wilt u onze service en klantvriendelijkheid zelf ervaren, maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting, contactlenscontrole of persoonlijk stijladvies van onze stylist. We zien u graag!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 320 707

Marktplein 65