Etos

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland en staat al sinds 1919 voor je klaar met het beste advies, goede producten en interessante acties. En dat blijven we doen! Altijd met de focus op de behoeften en wensen van onze klanten. Nu en in de toekomst.

Wij begrijpen de klant als geen ander en maken al bijna honderd jaar beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Elke dag, een leven lang. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Je vindt er alles wat je nodig hebt én bij ons kun je altijd vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies. Wij hebben passie voor ’t helpen en inspireren van klanten om gezonder en gelukkiger te leven.

Op dit moment tellen wij ruim vijfhonderd winkels, verspreid over heel Nederland. Hiervan is ongeveer de helft eigendom van Etos, de overige winkels zijn franchisewinkels. Dit is een bewuste en gezonde balans.

Het eigen merk van Etos staat voor goede kwaliteit voor een lagere prijs dan die van de bekende merken. Inmiddels zijn er meer dan 1200 producten van het Etos eigen merk ontwikkeld. Het zal je dus niets verbazen dat er in bijna elk segment wel een variant verkrijgbaar is van ons eigen merk. Van frisse douchegels tot make-up in de meest actuele kleuren of mondverzorgingsproducten. Van condooms tot permanente haarkleuring en van lenzenvloeistof tot een complete Etos mama-lijn.

Kort om; wij staan voor lage prijzen, een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment, uitstekende service en prettige winkels. Een bezoek aan het Etos-filiaal in Winkelcentrum Broekerveiling is zeker de moeite waard.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 317 120

Marktplein 51