De Kameleon

De Kameleon verkoopt een breed assortiment aan boeken. Van atlassen en reisgidsen tot kook- en lifestyle boeken. Ook voor de echte creatievelingen onder ons verkopen we boeken over onder ander muziek, theater, fotografie en beeldende kunst. Natuurlijk hebben wij ook boeken om lekker in weg te dromen, zoals een roman, fictie of literaire thrillers.

Voor tijdschriften en dagbladen kunt u ook terecht bij boekhandel De Kameleon. Lekker even ontspannen, snel de leeshonger stillen of juist geconcentreerd die verdieping zoeken in een tijdschrift. Of je nu praktische of creatieve ideeën wilt opdoen, trends en actualiteiten wilt bijwerken, kennis wilt vergroten of lekker wilt smullen van de celebrity schandalen, met ons brede assortiment aan tijdschriften is er altijd keuze genoeg! Daarnaast blijft u bij ons altijd op de hoogte van al het nieuws uit de wereld met ons ruime aanbod aan binnenlandse en regionale dagbladen.

Een kaartje zegt zoveel meer. Wij hebben een breed assortiment wenskaarten: van geboorte tot condoleance. Verhuizen, Geslaagd of gewoon iets persoonlijks… voor elke gelegenheid is er een passende wenskaart. Geeft u iets cadeau! Dan heeft u keuze uit diverse rollen cadeaupapier, bijpassende strikken en linten of fraaie cadeautassen.

Wat is een kantoor zonder kantoorartikelen? Voor deze artikelen kunt u natuurlijk ook terecht bij boekhandel De Kameleon. Voor de jongeren onder ons hebben wij een mooi aanbod van schoolartikelen, zoals agenda’s, schriften en schrijfwaren.

En dit is nog niet eens alles! Kijk voor het gehele assortiment eens op onze website of kom gewoon langs in de winkel.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 21:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 317 676

Marktplein 45