D-Mode

Dmode bevindt zich in het winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk. Dmode is een dames- herenmodezaak, welke zich in de afgelopen 32 jaar gespecialiseerd heeft in mode in het middensegment. Dit betekent o.a. , dat u kwalitatief goede (merk)kleding koopt, in goede modellen en pasvormen. En dat betekent ook dat, het bedrag dat u betaalt zeker niet teveel is.

Dmode biedt een uitgebreid assortiment aan dames- en herenmode, met bekende merken, zoals Mac jeans, Humberto, DolceVita, Alberto, Vanguard, Question, NewZealandNZA, Kapalua, Reset, Club of Comfort, AlanRed, en nog veel meer spannende en mooie merken.

Een kenmerk van Dmode is de persoonlijke aandacht en de goede adviezen die u krijgt van het ervaren personeel, in een gemakkelijke en ongedwongen sfeer. Ook staan wij in de regio bekend met de specialisatie in maten, (of het grote maat bereik) dit betekent dat er ook in de kleinere en grotere maten leuke en modische kleding te koop is met een goede pasvorm. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om u voor diverse gelegenheden te kleden, bijvoorbeeld, werk, zowel formeel als informeel, vrije tijd, casual, lekker makkelijk. Maar ook voor familiaire gelegenheden/ bruiloften bent u bij ons aan het goede adres.

Nog steeds zijn er 2 mode-seizoenen per jaar, maar steeds vaker komen er merken met tussen-collecties, wat het kijken, kopen en beleven voor de consument, leuker en gevarieerder maakt.

Steeds weer nieuwe items mogen bekijken is toch veel leuker dan dat je alles maar in een keer kan bekijken? Graag nodigen wij u uit op Marktplein 57 in Broek op Langedijk, om onze collecties eens te bewonderen.

Graag tot ziens.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00
Dinsdag:09.00 - 18.00
Woensdag:09.00 - 18.00
Donderdag:09.00 - 21.00
Vrijdag:09.00 - 18.00
Zaterdag:09.00 - 17.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 316 700

Marktplein 57