BroekerHoren

Broekerhoren is de professionele hoorspecialist in Broek op Langedijk en werkt met geavanceerde apparatuur en innovatieve oplossingen om de gehoorfunctie te meten en te corrigeren.

Wat doen wij?

Gehooronderzoek en advies
Wij doen onderzoek naar gehoorbeperkingen door middel van vragen en het uitvoeren van een gehooronderzoek. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek geven wij advies over het gehoor en de mogelijkheden om dit te verbeteren. Aanpassen en onderhoud van hoortoestellen

Het op de juiste manier instellen van een hoortoestel is vaak lastig, waardoor gebruikers van hoortoestellen deze minder vaak kunnen dragen. Wij verrichten speciale metingen om de hoortoestellen zo goed mogelijk in te stellen. Deze metingen verrichten wij niet alleen tijdens de proefperiode, maar ook bij de jaarlijkse controle om zo het gehoor optimaal in conditie te houden. Leveren van gehoorbescherming

Onze oordopjes dempen het geluidsniveau om geen gehoorbeschadiging te laten ontstaan. Maar wij hebben ook slaapdopjes die een goede nachtrust kunnen bieden. En ook bescherming tegen water hebben wij passende dopjes, zodat zwemwater niet in het oor kan komen.
De audicien van Broekerhoren is StAr-geregistreerd bij Stichting Audienregister, het nationale keurmerk en kwaliteitsnorm voor Nederlandse audiciens in hoorzorg.
Openingstijden

Maandag:op afspraak
Dinsdag:09.30 - 17.00
Woensdag:09.30 - 17.00
Donderdag:09.30 - 17.00
Vrijdag:09.30 - 17.00
Zaterdag:09.30 - 12.30
Zondag:gesloten

Contact

072-7400002

info@broekerhoren.nl

Broekerplein 7