Corona update

Update coronamaatregelen

Na aanleiding van de persconferentie van 18 december willen wij u via deze weg  graag laten weten dat de detailhandel is gesloten met ingang van 19 december 2021. Alle essentiële winkels blijven open en zullen zich houden aan de aangepaste openingstijden – te vinden op onze website. Verder zullen er verschillende ondernemers gaan werken met ‘Click & Collect’. Dit zullen zij via eigen kanalen naar u toe communiceren. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 14 januari.

Algemeen:

  • Alle niet-essentiële winkels zijn tot 14 januari gesloten.
  • Essentiële winkels, zoals supermarkten en drogisterijen, zijn open tot 20.00 uur. Hier geldt een mondkapjesplicht en een maximum van 1 bezoeker per 5m2 meter.
  • Was uw handen voor en na het winkelen.
  • Houdt 1,5 meter afstand.
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.

Mondkapjes

Tijdens het winkelen in de Broekerveiling zal er niet gevraagd worden om een toegangsbewijs. Dit betekend dat:

  • vanaf 6 november het dragen van een mondkapje in alle winkels en het winkelcentrum verplicht is.

Wij willen u er op attenderen dat het dragen van geen mondkapje u een boete van 95 euro kan opleveren.

 

Alle maatregelen op een rijtje

Drukte in het winkelcentrum

Spreiden van de drukte is een van de maatregelen die we hebben doorgevoerd. Door het spreiden van de bezoekers zijn we beter in staat om de anderhalve meter afstand te hanteren. Onderstaand schema geeft de drukte aan binnen de maximale openingstijden van de winkels in het winkelcentrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina of eigen social media pagina.

Respecteer elkaar! Alleen door samen te werken zorgen we voor een veilige winkelomgeving.