CFH-hairstylist genomineerd voor Coiffure Awards!

CFH-hairstylist genomineerd voor Coiffure Awards!

Een leuk nieuwtje: CFH-hairstylist Marjolein is dit jaar genomineerd voor de Coiffure Awards, de meest prestigeuze kappersprijs van Nederland. Haar foto is samen met die van 24 anderen genomineerd voor de categorie Consumer Award en de foto met de meeste stemmen mag zichzelf The Next Hair Icon noemen. We willen natuurlijk graag dat Marjolein gaat winnen en daar zijn stemmen voor nodig!

Stem op Marjolein!
Via deze pagina kun je stemmen tot 16 april. Marjolein doet mee met foto nummer 4, zie onderstaande afbeelding. Nog belangrijk om te weten, je kunt maar één keer stemmen per IP-adres. Dus pak je mobiel, laptop en tablet erbij: stemmen maar. Je kunt ook je stem uitbrengen via sms. Sms CA '(spatie)' nummer foto naar 4004 (€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon) Op 22 april horen wij of Marjolein de award mee naar huis neemt.

Winactie
CFH Care For Hair is alle stemmers enorm dankbaar én geven daarom ook niet iets terug: 1x een CFH knipbehandeling t.w.v. 1 persoon en 2x een Keune product naar keuze. Stuur in een privébericht op Facebook een screenshot van jouw uitgebrachte stem en maak kans! Meer informatie vind je hier. De winnaars worden dinsdag 17 april op Facebook bekend gemaakt.

Coiffure Award
De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zij zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren tezamen de meest toonaangevende modebeelden. Alle kappers halen hun inspiratie uit deze haarmodefotografiewedstrijd en vertalen deze trends naar hun salon. Met kennis van de allernieuwste trends en verzekerd van hoge kwaliteit, zorgen wij ervoor dat je met een kapsel de deur uitloopt waarmee je graag wordt gezien.