3d-tekening

3D Tekening foto winactie

De actie is gesloten, dit zijn de winnaars. Er is contact met hen opgenomen.

Van 20 t/m 23 mei 2020 heeft kunstenares Maureen Kolhoff een 3d-tekening op de grond gemaakt in de centrale hal van het winkelcentrum.

Deze blijft tot eind augustus liggen, zolang die blijft liggen kun jij hier een foto van maken met jezelf in de 3D-afbeelding. Als je deze dan deelt op de Facebookpagina van het winkelcentrum of op je eigen Instagram met de #WCB3D maak je kans op 1 van de cadeaubonnen van 25,- te besteden bij de winkels van het winkelcentrum.

De deelnemende foto’s worden hieronder weergegeven. De winnaars worden op social media bekendgemaakt.

Deelnemende foto’s voor de wedstrijd

Martijn Verkade stuurde ons deze 3d-foto.

Actievoorwaarden

 1. Deze winactie wordt uitgeschreven door Winkelcentrum Broekerveiling.
 2. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats nadat de gebruiker zelf:
  • een foto met de hashtag #WCB3D heeft gemaakt en geplaatst op Instagram of
  • een foto heeft gemaakt en geplaatst op de Facebookpagina van Winkelcentrum Broekerveiling.
 3. De actie geldt alleen tijdens de looptijd; van 23 mei 2020 zolang de 3D-tekening te bezichtigen is (maximaal 31 augustus).
 4. Bij deze winactie worden er na afloop van de actieperiode een aantal cadeaubonnen van het winkelcentrum onder de deelnemers verloot. Het aantal cheques is afhankelijk van het aantal inzendingen. Elke winnaar ontvangt 1 bon en is een jaar geldig. Het is niet mogelijk de gewonnen cadeaubon om te ruilen voor een ander product of geldbedrag of in te leveren bij Action of Vomar.
 5. Alleen personen van 18 jaar en ouder die in Nederland wonen komen in aanmerking om te winnen.
 6. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Winkelcentrum Broekerveiling om hun inzendingen alsmede namen, foto’s/video’s van de prijsuitreiking, voor promotionele doeleinden met betrekking tot de actie te gebruiken en onder meer via de website en op de social mediapagina’s bekend te maken.
 7. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van de gewonnen prijs. Deze persoonsgegevens worden hierna verwijderd.
 8. De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
 9. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden.
 10. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
 11. Winkelcentrum Broekerveiling is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 12. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 13. In gevallen waarin voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Winkelcentrum Broekerveiling.
 14. Winkelcentrum Broekerveiling kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen.