Deen

DEEN Supermarkten, de vertrouwde supermarkt van en voor iedereen. Ontstaan uit een West- Fries familiebedrijf is DEEN nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid is het elke dag een feest om bij ons boodschappen te doen.

Boodschappen doen bij DEEN moet een feest zijn, omdat we de verwachtingen van onze klanten altijd willen overtreffen door onze betrokkenheid en juiste houding, het bieden van inspiratie en de leuke sfeer in de winkel. Wij helpen de klant zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Blij bij DEEN noemen we dat!

De bedrijfsleiding is aanspreekpunt voor buurtbewoners, is op de hoogte van hetgeen er speelt in de buurt en gaat daar actief mee om. Wij zijn een belangrijke ontmoetingsplek voor buurtbewoners.

DEEN hanteert voornamelijk ronde prijzen en duidelijke acties zoals 50% korting of 2e gratis. Daarnaast wordt het assortiment biologische producten continue uitgebreid en promoten wij actief op de winkelvloer het gebruik van Fairtrade producten.

Door de eigen productiebedrijven, talentvolle category managers en gediplomeerde vers chefs in de winkels vind je unieke verse producten en kruidenierswaren in de winkels die nergens anders verkrijgbaar zijn en waarvoor je speciaal naar onze supermarkt komt.

Kortom, u gaat naar DEEN voor topkwaliteit (vers)producten met een duidelijke en lage prijs, de gezellige sfeer, service en lokale betrokkenheid. Wekelijks verrassen wij u met ca. 100 scherpe acties en lage prijzen. En wist u dat wij een eigen slagerij hebben en al 4 jaar op rij de beste bloemen supermarkt van Nederland zijn? Laat u verrassen en kom eens langs!

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:08.00 - 20.00
Dinsdag:08.00 - 20.00
Woensdag:08.00 - 20.00
Donderdag:08.00 - 21.00
Vrijdag:08.00 - 21.00
Zaterdag:08.00 - 20.00
Zondag:gesloten

Contact

0226 – 345 347

Marktplein 107