Acdapha

Uw persoonlijke apotheker!

Apotheek Broekerveiling is één van de twintig samenwerkende apotheken van de Acdapha Groep. De Acdapha Groep is een familiebedrijf en opgericht in 1989, waar klantvriendelijkheid en farmaceutische expertise voorop staan.

Door samen te werken en kennis te delen leveren de apotheken uit de Acdapha Groep op een efficiënte en kundige wijze de zorg die de cliënt nodig heeft. Hierbij streeft de Acdapha Groep ernaar het persoonlijk aspect van goede zorg niet uit het oog te verliezen.

Iedere cliënt is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijke wensen en aandachtspunten. Daarom stemmen wij ons denken en handelen daarop af. Binnen de Acdapha Groep worden dan ook hoge eisen gesteld aan het personeel en de organisatie. Zo beschikt ons personeel over een grote vakkennis, maar wordt ook veel aandacht besteed aan hoe je dit op een goede manier naar de cliënt kan overbrengen. Voor de cliënt vertaalt zich dit naar zo kort mogelijke wachttijden en een persoonlijke benadering waarbij vriendelijkheid, deskundigheid en respectvolle zorg voorop staan!

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in de apotheek.

Terug naar het winkeloverzicht

Openingstijden

Maandag:08.30 - 17.30
Dinsdag:08.30 - 17.30
Woensdag:08.30 - 17.30
Donderdag:08.30 - 17.30
Vrijdag:08.30 - 17.30
Zaterdag:gesloten
Zondag:gesloten

Contact

0226 - 233 050

Broekerplein 5